EXCLUSIV  Stenograme Rădulescu - Marin. PARADOX cu abuzul DNA. Laura Vicol, reacție

Laura Vicol
Laura Vicol

Avocata Laura Vicol a explicat, pentru DC News, ce poate face Mihaela Rădulescu după ce procurorii DNA au considerat, contrar prevederilor legale, să păstreze la dosar discuții personale între vedetă și Elan Schwartzenberg, care ulterior au ajuns în presă. 

"Am citit și eu acele discuții. Mi se pare de un prost gust fantastic că au ajuns în presă. Prin codul de procedură penală, procurorul trebuie să pună în dosar doar conversații relevante pentru speță. Dosarul, după ce trece de camera preliminară, devine public și oricine are acces la ele. Eu scot conversațile pe teme personale ale clienților mei, încă din faza de urmărire penală, pentru că se întâmplă să pice și anumite conversații despre iubită, amantă care nu au legătură cu cauza. Procurorii, de obicei, le scot, însă în acest caz nu știu ce s-a întâmplat. E mai vechi, probabil, și atunci era la modă să faci publice și astfel de lucruri. 

Toate informațiile care țin de viața privată trebuie cenzurate din probatoriu. Legea chiar interzice includerea acestor discuții, însă nu există pedepse în cazul în care se întâmplă. Singurul lucru pe care îl poate face Mihaela Rădulescu este să dea în judecată procurorii și să solicite daune civile", ne-a spus Vicol. 

Ce conțin stenogramele

Mihaela Rădulescu a fost interceptată la DNA în timp ce vorbea cu soțul ei de la acea vreme, Elan Schwartzenberg, despre Andreea Marin. Mihaela Rădulescu a fost interceptată pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruț Marta. 

 VEZI ȘI:

Mihaela Rădulescu, interceptată la DNA. Jigniri grave la adresa Andreei Marin

Interceptări Mihaela Rădulescu, abuz DNA. Mircea Badea, replică NEROSTITĂ de Andreea Marin


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel