Care a fost șansa lui Stelian Tănase, după infarct

Președintele interimar al Televiziunii Române, Stelian Tănase, a suferit un infarct sâmbătă seara, în noaptea de Înviere, la aproximativ jumătate de oră după ora 12:00.

Stelian Tănase a fost preluat în cel mai scurt timp de o ambulanță și a fost îndreptat către Spitalul Fundeni, care face parte din programul de tratament intervenţional în infarctul miocardic acut cu supradenivelare de segment ST (STEMI).

În primă fază, i s-a făcut o streptokinază în ambulanță, iar la spital i s-a aplicat un stent, toate aceste lucruri întâmplându-se în mai puțin de jumătate de oră de la infarct.

A avut șansa de a fi dus la Fundeni

Surse DC News ne-au transmis că infarctul suferit de Stelian Tănase este destul de grav, însă norocul său a fost reprezentat de promptitudinea cu care s-a intervenit asupra sa și de faptul că Spitatul Fundeni este dotat corespunzător pentru cazuri de acest gen, astfel că are șanse să se recupereze complet.

În acest moment, președintele interimar al TVR se află internat la terapie intensivă.

Vezi și: Stelian Tănase susține că CE a arătat dispreț pentru România


Stelian Tănase a fost propus de liberali pentru conducerea TVR, însă ruperea USL a pus sub semnul întrebării numirea sa în fruntea Televiziunii Române. El ar fi trebuit săptămâna trecută să primească votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR, însă votul a fost amânat din cauză că nu s-a îndeplinit cvorumul. 

Citește și: Stelian Tănase riscă să fie înlăturat de la șefia TVR, după ruperea USL


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel