Stegarul dac, PRIMUL mesaj după ce a fost externat

Cezar Avrămuță, cunoscut drept "stegarul dac", a transmis primul mesaj după ce a ieșit din spitalul Obregia - acolo unde fusese internat după protestul său de vineri.

El a spus că este bine din punct de vedere fizic și că urmează să povestească prin ce a trecut în ultimele zile. Stegarul dac le-a mulțumit celor care au vorbit frumos despre el, în cadrul emisiunilor televizate, referindu-se la Oana Stănciulescu, Mircea Badea și Rareș Bogdan.

"Sunt întreg şi nevătămat, nu am păţit nimic fizic! Da, am ieşit de la "nebuni"! Datorită dumneavoastră, tuturor celor care v-aţi solidarizat cu mine în aceste zile, şi datorită televeiziunilor! Nu am cuvinte să vă mulţumesc pentru atitudinea dvs!

Sunt copleşit de emoţia pe care mi-aţi transmis-o! Dumnezeu mi-a dat această experienţă pentru a trăi ce am trăit citind şi ascultând mesajele voastre! Mulţumesc fiecăruia în parte! Foarte tare mulţumesc lui Mircea Badea şi Antenei 3 pentru atitudinea lor care m-a uimit şi care mi-a confirmat iubirea pe care o am pentru ei!

Mulţumesc Realitatea pentru cuvintele minunate la adresa mea spuse la Jocuri de putere de către Rareş Bogdan, Oana Stănciulescu şi Oreste! Și mai tare mulţumesc antrenorului de genii al României, prof Florian Colceag, mentorul meu! Imediat o să vă spun toată povestea abuzului comis în această perioadă!", a fost primul mesaj transmis de stegarul dac după ce a ieșit de la Spitalul Obregia.

VEZI ȘI: NOI informații despre stegarul dac. Ce s-a întâmplat cu Cezar Avrămuță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel