Ştefan Mandachi, mărturie din Suceava, "oraşul interzis": Se trăieşte cu FRICĂ!

Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres
Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres

Ştefan Mandachi a povestit care este situaţia în Suceava după ce s-a decis carantinarea oraşului.

Ştefan Mandachi a povestit, în direct la România TV, care este situaţia în Suceava, "oraşul interzis" - aşa cum i-a spus Victor Ciutacu, după ce s-a decis carantinarea municipiului, iar nimeni nu mai are voie să intre sau să iasă, cu excepţia cazurilor precizate clar în ordonanţa militară. 

"E o psihoză generalizată în tot oraşul. Se trăieşte cu frică. Eu, cel puţin, am sentimentul că nu ştiu cu cine m-am întâlnit în trecut, nu ştim dacă suntem infectaţi. Ţi-e frică să nu cumva să te doară în gât pentru că trebuie să mergi la spital. Acesta este sentimentul dominant: frica", a declarat, la România TV, Ştefan Mandachi. 

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni seara, emiterea Ordonanţei Militare nr. 6 prin care s-a decis carantinarea municipiului Suceava şi a unei zone limitrofe, formate din opt comune, dar şi stabilirea unei zone de protecţie asupra unor unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel