Stare de alertă după 15 iunie. Corina Martin: Nelu Tătaru vorbeşte ca un general pe frontul medical

Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Pentru Turism din România, a reacţionat după ce ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat că starea de alertă ar putea fi prelungită după data de 15 iunie. 

"Dl Tătaru vorbește ca un general pe frontul medical. E important frontul medical, fără discuție, dar la fel de importante sunt și frontul economic, frontul psihologic - oamenii nu mai rezistă presiunii și psihozei în care ne aflăm.

Din cifrele oficiale vedem că numărul celor infectați acum a scăzut la 4500 în țară, cam jumătate din maximul care a fost. Avem spitale dedicate COVID goale. Cu sub 10% internați. Risipă de resurse pentru o singură boală, iar ceilalți bolnavi nu sunt tratați de 3 luni!

Răspândirea ORICĂREI boli se poate CUMVA încetini sau elimina. De exemplu, și fumatul dăunează, dar nu s-a interzis tutunul... După 3 luni de isterie Covid 19, e cazul să începem să vorbim de economie, de sănătatea mediului de afaceri, de sute de mii de antreprenori, de milioane de angajați și de milioane de români care așteaptă să audă și să vadă și altceva, în afară de obsesia Covid!

Economia României e fragilă, nu-și mai permite restricții care să treacă de nivelul de bun simţ și responsabilitate personală Săptămâna acesta se decide "starea" națiunii pentru încă o lună. Sperăm ca decizia corectă să fie luată cât mai curând, pentru a da posibilitatea hotelierilor și turiștilor deopotrivă să se pregătească în continuare, unii de primirea turiștilor, ceilalți de rezervarea vacanțelor. Populația are nevoie de certitudine și siguranță!

De siguranță medicală personală am învățat să ne ocupăm și singuri. De sănătatea economiei și a mediului de afaceri = antreprenori = angajați = venituri și buget național trebuie să se ocupe Guvernul!

Mulțumim Medicilor! E rândul economiștilor!"", a scris Corina Martin pe Facebook. 

VEZI ŞI STARE de ALERTĂ. Se prelungește sau nu. Ce spune ministrul Tătaru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel