Mesaj Iohannis. SRS: Lucrurile ar trebui să se întâmple așa cum au dorit românii

Președintele României a ieșit cu o declarație de presă, luni după amiaza, în care a remarcat puterea votului românilor în alegeri.

Sorin Roșca Stănescu a explicat la România Tv semnificația mesajului în contextul alegerilor europarlamentare și a rezultatelor sale:

”Aceste alegeri nu au fost doar despre europarlamentare, ci au fost și despre președinte și despre poziționarea diverselor partide politice. Președintele a riscat imens, pentru că el este autorul acestui referendum și a căștigat și i se cuvin laurii victoriei. Ne face sau nu ne face plăcere, așa stau lucrurile, iar PNL-ul care l-a susținut a beneficiat și el. Votul de duminică ne-a arătat că românii doresc la putere o altă formațiune decât PSD. În consecință, lucrurile ar trebui să se întâmple așa cum au dorit românii care s-au exprimat la vot. Asta înseamnă că Guvernul trebuie să plece. PSD, oricum, în această formulă nu mai are resurse electorale. Deci el trebuie să se ducă în opoziție să-și recâștige resursele electorale”, a explicat Stănescu,

”Eu nu știu ce se va întâmpla la prezidențiale, dar, deocamdată, laurii sunt pe fruntea lui Klaus iohannis, iar în partea PSD-ului nu văd, până una alta, niciun candidat la prezidențiale. Din această perspectivă, au reușit să lase în urmă pământ pârjolit. Pentru că domnul Tăriceanu, care era un candidat până alaltăieri, a suferit un eșec atât de usturător încât nu cred că mai este un candidat viabil. PSD-ul a reușit să piardă Bucureștiul și Ilfovul, prin intervențiile brutale ale liderului” a încheiat Sorin Roșca Stănescu.

Citește și:

Gheorghe Falcă a demisionat

SRS: "PSD-ul s-a vulnerabilizat". Scenariu pentru guvernare după europarlamentare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel