Sparanghelul a înnebunit Germania. Nemții au lansat „Sparanghel Burger”

Sparanghelul tinde să devină o „marcă germană” în Europa. Vei şti cu certitudine că te afli în Germania abia când, verificând meniul lanţului de fast-food McDonald’s, vei zări oferta de „Spargel Burger”, deja lansată pe piaţă, potrivit unui articol din thelocal.de.

Nemţii sunt realmente îndrăgostiţi de „aurul alb” - aşa cum este denumit sparanghelul de culoare deschisă, care este mult mai gros decât omologul său verde din America de Nord - încât i-au găsit loc de comercializare şi la restaurantele de tip McDonald’s, notează Mediafax.

Joi, reţeaua de lanţuri fast-food americane - care numără aproape 1.500 de puncte de vânzare în Germania - a publicat o fotografie a „Big Spargel Hollandaise”, precizând că produsul urmează să fie disponibil în anumite restaurante.

În fiecare an, Germania sărbătoreşte „Spargelzeit” (sezonul sparanghelului), de la mijlocul lunii aprilie până pe 24 iunie.

În România, despre sparanghel s-a vorbit foarte mult în primăvara şi în vara anului trecut. Deşi România se afla în carantină, mulţi conaţionali au plecat la cules de sparanghel, cu acceptul autorităţilor.

Pentru ca românii să ajungă mai repede în Germania, proprietarii de culturi de sparanghel, speriaţi că şi-ar putea compromite producţia, au pus la dispoziţia muncitorilor curse charter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel