Spanac, rețetă de post. Mod rapid de preparare

Darius Muresan / 19 feb 2018 / 21:20 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Spanacul se gătește ușor și se află printre preferințele românilor în materie de rețete de post.

Această rețetă de post va fi preferata gospodinelor, mai ales că are un gust extraordinar de bun.

Nu trebuie să stați mult timp în bucătărie pentru a prepara spanacul înăbuşit și aveți nevoie de doar câteva câteva ingrediente, scrie Spynews.

Aveți nevoie de:
- o legătură mare de spanac
- patru căței de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- piper

[citeste si]

Mod de preparare - spanac înăbuşit, reţetă de post :

Rupeți cozile de la spanac și spălați-l bine până nu mai rămane nici un fir de nisip. Se pune spanacul crud într-o tigaie, încălzită în prealabil, cu puțin ulei de măsline și doi căței de usturoi tocați.

Spanacul se condimentează cu sare și piper și se lasă pe foc până când se înmoaie puțin. Înainte de servire este necesar să scurgeți excesul de apă din tigaie.





loading...

Te-ar putea interesa



loading...







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.14