Soțul păcălit, la Teatrul Nottara, în prima decadă a lunii noiembrie

Camelia_Zorlescu_Ion_Haiduc_Stefan_Radof
Camelia_Zorlescu_Ion_Haiduc_Stefan_Radof

Teatrul Nottara își continuă stagiunea din acest an, în prima decadă a lunii noiembrie, cu o serie de spectacole la sala Horia Lovinescu ce nu trebuie ratate de publicul bucureștean. 39 de trepte, Ultimul Don Juan, Scandal la Operă sau Vacanță în Guadelupe, dar și Soțul păcălit fac parte din repertoriul Teatrului Nottara, în perioada 1– 10 noiembrie 2012.

În prima zi a lunii noiembrie, Teatrul Nottara îi invită pe spectatori să urmărească piesa "Soțul păcălit", o comedie care va însenina fruntea chiar și celui mai trist spectator. Este povestea unui cuplu căsătorit, scrisă în stilul inconfundabil al lui Moliere, în care soțul mult prea în vârstă față de partenera sa și orbit de gelozie, descoperă, în urma intrigilor celor care-i sunt aproape, lucruri noi, atât despre el, cât și despre familia sa.

Regia spectacolului, semnată de Mircea Cornişteanu, și jocul actorilor Ion Haiduc, Cerasela Iosifescu, Viorel Comănici, Camelia Zorlescu, George Alexandru / Rareș Stoica, Crenguța Hariton, Sorin Cociş, Bogdan Vodă, fac din "Soțul păcălit" un adevărat deliciu pentru public, unde replicile inedite și modul de prezentare al subiectului va stârni hohote de râs în cascadă. Vezi aici programul Teatrului Nottara în perioada 1-10 noiembrie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel