Sorin Oprescu râmâne în arest preventiv

Magistrații Tribunalului București au decis menținerea în acest a primarului suspendat al capitalei, Sorin Oprescu. 

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut prelungirea mandatului de arestare pentru Sorin Oprescu,  în dosarul în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro.

Aflat în arest preventiv din 6 septembrie, Tribunalul București au acceptat cererea DNA de prelungire a mandatului de arestare pentru Sorin Oprescu. În fața instanței, primarul suspendat a declarat că procurorul de caz face presiuni asupra sa. 

[citeste si]

Avocatul Viorel Mocanu a declarat la Tribunalul Bucureşti, înainte de începerea şedinţei de judecată, că sunt elemente noi care derivă din actele de urmărire penală efectuate de procurorii DNA şi, de asemenea, sunt alte aspecte pe care apărarea le va prezenta instanţei, "pentru a avea parte de o judecată dreaptă şi corectă.

Mocanu a precizat că apărarea a cerut o măsură alternativă la cea a arestului preventiv şi va invoca în schimbarea măsurii luate în 6 septembrie inclusiv motive medicale, dat fiind starea de sănătate a lui Sorin Oprescu, dar şi "incidentele avute de-a lungul acestei săptămâni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel