Sorin Oprescu nu riscă să facă infarct. Se întoarce în arest

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, nu prezintă risc de infarct. Este concluzia medicilor de la Spitalul Universitar, care l-au investigat. 

Rezultatele analizelor făcute lui Sorin Oprescu au concluzionat că poate suporta regimul de detenţie. Coronarografia a arătat că inima primarului suspendat este în stare bună, potrivit Antena 3. Sorin Oprescu se va întoarce în Arestul Central al Poliţiei Capitalei în noaptea de luni spre marți sau marți. Starea primarului suspendat al Bucureștiului este stabilă, potrivit Realitatea TV. 

Avocatul Poporului s-a autosesizat în ceea ce privește starea de sănătate a primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat în arest preventiv. Decizia echipei de verificare a fost ca primarul suspendat să fie internat pentru investigații amănunțite. Medicul lui Sorin Oprescu a precizat că nu i se poate pune un diagnostic lui Sorin Oprescu în cabinetul medical de la Arestul Preventiv, pentru că este un cabinet modest. Primarul suspendat are diabet și angină. Din cauză că în arestul preventiv nu poate să țină regimul recomandat, Sorin Oprescu a acuzat complicații și dureri în piept. În cabinetul din arest nu era aparatura necesară pentru a i se face un examen cardiovascular complet.

Primarul suspendat al Capitalei suferă de diabet şi de afecţiuni cardiace. Sorin Oprescu a cerut o măsură preventivă mai ușoară, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, dar i-a fost respinsă cererea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel