Sorin Grindeanu, două vești pentru Dacian Cioloș: Sunați-o pe Raluca Prună!

Roxana Neagu / 16 ian 2019 / 22:10 Salveaza PDF Comentarii

Sorin Grindeanu îi dă replica lui Dacian Cioloș. 

Dacian Cioloș a acuzat că Guvernul Grindeanu a adoptat, ”pe repede înainte”, proiectul de lege cu privire la recursul compensatoriu ”pe care acum nu și-l asumă”. ”Legea a fost inițiată la propunerea lui Florin Iordache în aceeași zi în care a fost aprobată și celebra OUG 13.” mai susține Dacian Cioloș. 

Sorin Grindeanu a venit cu replica la ceea ce a susținut Dacian Cioloș, dându-i două vești. Sorin Grindeanu subliniază că Guvernul său a adoptat exact proiectul inițiat de Raluca Prună. 

”Citesc că un domn Cioloș, candidat la europarlamentare, dorește cu înfierbântare să arate că nu are nicio legătură cu inițiativa privind recursul compensatoriu. Am două vești pentru dl Cioloș. Prima e că guvernul Grindeanu a adoptat un proiect de lege, cu alte cuvinte a trimis textul în Parlament, spre a fi dezbătut. A doua e că guvernul Grindeanu a adoptat proiectul EXACT în forma inițiată de Raluca Prună - să înțeleg că nu era bun? Sau că doamna Prună făcea proiecte pentru "penalii" coaliției PSD-ALDE, ca să folosesc vocabularul d-lui Cioloș? Nu-i comentez gusturile, dar domnul Iordache a apreciat suficient proiectul doamnei Prună încât să-l propună spre aprobare în regim de urgență. Dacă simțiți nevoia unei confirmări, domnule Cioloș, sunați-o pe Raluca Prună, să vă explice, ca între tehnocrați, dacă forma adoptată de guvernul Grindeanu era sau nu cea propusă de domnia sa. Și ca un sfat de final: dacă vreți să și câștigați ceva la alegeri, renunțați la dezinformări și fake news și încercați să mergeți din ușă-n ușă, să stați de vorbă cu oamenii. Așa se fac campaniile adevărate.” a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook. 

Mihai Gâdea a prezentat, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei” și documentele doveditoare, ce vin în sprijinul lui Sorin Grindeanu: 

(w670)

(w670)

(w670)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24