Sorana Cîrstea, donație pentru un incubator la maternitatea din Târgoviște

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Maternitatea din Târgoviște a fost dotată cu un incubator performant, în valoare de 75.000 de lei, o donație vitală pentru salvarea nou-născuților la care a contribuit cu o donație consistentă și tenismena Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea a donat pentru acest echipament medical premiul pe care l-a primit recent la FedCup. Unitatea medicală din Târgoviște deservește mai multe județe în ceea ce privește cazurile severe de prematuritate. Jucătoarea de tenis, Sorana Cîrstea s-a alăturat cauzei Salvați Copiii, de combatere a mortalității infantile, făcând posibilă dotarea atât de utilă, incubatoarele existente fiind deja uzate de aproape un deceniu.

"Gestul Soranei Cîrstea de a-și dona premiul în bani de la participarea ei la Fed Cup către programul Organizației Salvați Copiii de reducere a mortalității infantile în România este unul exemplar și pentru asta îi suntem recunoscători”, a afirmat Gabriela Alexandrescu, Președintele Executiv al Organizației Salvați Copiii România.

Maternitatea din Târgoviște a fost ridicată la unitate de grad III, ceea ce înseamnă că poate prelua și trata cazuri cu vulnerabilități crescute. În realitate, este departe de o finanțare corespunzătoare. Datorită medicilor, Maternitatea din Târgoviște face performanță, motiv pentru care Organizația Salvați Copiii România continuă programul de combatere a mortalității infantile venind în sprijinul acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel