EXCLUSIV  SOLUŢIA pentru ieşirea din pandemie. Dan Zaharescu (ARPIM): A venit momentul!

Dan Zaharescu, directorul executiv al ARPIM, a subliniat care este singura soluţie şi şansă pentru a pune capăt pandemiei şi a reveni la viaţa normală.

"Una dintre temele majore pe termen scurt şi foarte scurt este necesitatea acceptării conceptului de vaccinare împotriva Covid-19. Vedem, din datele care au fost publicate, din barometrul de sănătate, că intenţia de vaccinare este extrem de redusă şi că populaţia are nevoie să câştige încrederea în vaccin, în sistemul sanitar şi în importanţa vaccinării în perioada imediat următoare.

Pentru că aceasta ar fi singura soluţie pe care o putem avea la îndemână şi o putem întrezări pe termen scurt pentru a ieşi din această criză sanitară în care ne aflăm şi, în acelaşi timp, din criza economică generată în paralel.

A venit momentul să ne întoarcem la ştiinţă şi la inovaţie. Şi de aceea credem că ştiinţa şi inovaţia, împreună, trebuie să fie valorizate la maximum, în aşa fel încât să putem să progresăm şi, bineînţeles, să ajungem să obţinem ceea ce ne dorim, un sistem de sănătate rezilient", a declarat Dan Zaharescu (ARPIM) în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul dezbaterii online "Ce votez pentru sănătate", organizată de DC MEDIA GROUP.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel