Solistul ”Goodbye to Gravity” s-a trezit din comă!

Solistul formației Goodbye to Gravity, care concerta în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul în urma căruia 60 de tineri au murit și alți aproximativ 150 au fost răniți, a avut primul moment de lucididate după trei săptămâni de spitalizare și comă.

Andrei Găluț, internat la un spital din Olanda, este singurul membru al formației Goodbye to Gravity care se mai află în viață.

„Are momente scurte când e conştient şi comunică, dar e semi-sedat. Marţi a realizat pentru prima dată că e într-un spital, într-o altă ţară, în străinătate. A recunoscut-o pe mama lui şi a vorbit cu ea – aşa greu cum a putut, dar a vorbit. E lucid dar e, cumva, într-o stare de semi-sedare. Miercuri a mers şi tatăl lui la spital, se pare că Andrei ştia că trebuie să vină..." – a declarat comnata lui Andrei, pentru aradon.ro.

Conform familiei, Andrei Găluț a suferit până acum trei intervenţii chirurgicale complicate, toate la mâna dreaptă. Vor mai urma şi altele, reparatorii.

„El a fost ars în partea de sus a corpului, la faţă, mână, gât, spate. A avut intervenţii şi la faţă, dar mâna a fost cea mai afectată, a fost efectiv despicată şi foarte greu de salvat", a mai spus cumnata sa.

Din fericire, lucrurile merg spre bine. Andrei e în stare stabilă şi e foarte posibil ca la sfârşitul acestei săptămâni, în funcţie de evoluţie, să nu mai fie dependent de aparate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel