Șoferul de troleibuz care a utilizat în trafic telefonul mobil riscă să fie concediat de STB

Scutaru Cristina / 22 apr 2019 / 15:20 Salveaza PDF Comentarii
autobuz
autobuz

Șoferul care apare filmat, pe rețelele de socializare, conducând troleibuzul în timp ce utiliza telefonul mobil și un card bancar, având astfel ambele mâini ocupate, riscă desfacerea contractului de muncă, anunță Societatea de Transport București – STB SA.

Pentru STB SA, sănătatea și siguranța călătorilor sunt extrem de importante, de aceea societatea nu tolerează sub nicio formă un comportament al angajaților săi care să pună în pericol viața cetățenilor.

Gesturi ferm sancționate

 

În această speță, STB SA s-a autosesizat pe baza imaginilor transmise public, iar conducerea companiei a dispus identificarea șoferului în cauză și cercetarea sa disciplinară pentru încălcarea atât a dispozițiilor Codului Rutier, cât și a Regulamentului Intern și a deciziilor Directorului General. Conducerea STB SA dă asigurări călătorilor că astfel de gesturi sunt sancționate ferm, mergând până la desfacerea contractului de muncă.

STB SA le mulțumește tuturor călătorilor de bună credință care sesizează astfel de cazuri, feed-back-ul transmis companiei fiind foarte important în demersurile pe care aceasta le face pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite publicului.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25