Șoferul cu plăcuțe anti-PSD vrea să candideze

Răzvan Ștefănescu, românul din diaspora care a devenit cunoscut după ce a condus o mașină cu numărul de înmatriculare "M**e PSD", are planuri politice.

Românul stabilit în Suedia care a condus în România o mașină înmatriculată cu numărul "M**e PSD" vrea acum să facă politică la nivel înalt. După ce și-a făcut mulți fani din rândul celor de la #rezist, Răzvan Ștefănescu a decis să candideze la alegerile europarlamentare din 2019.

„Am luat decizia de a candida independent la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European, asta după multe gândiri şi răzgândiri. Am decis să fac acest pas pentru că NU sunt mulţumit de calitatea oamenilor care îi reprezintă pe români în faţa Europei, pentru că m-am săturat să fim mințiți și pentru că îmi doresc să fac mai mult pentru noi. Vreau ca noi toţi, cei din Diaspora, să fim şi mai uniţi, mai ales acum când ţara noastră, pe care am fost obligaţi s-o părăsim, trece prin clipe cumplite. Vreau să putem vota liber, fără sabotaje de genul celor din 2014, să ajutăm măcar cu un simplu vot România”, a spus Răzvan Ştefănescu pentru ziaristii.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel