Șoferi, atenție la fumul de pe A1 din dreptul localității Bolintin Vale

a1 fum
a1 fum

Fumul rezultat din incendierea repetată a deşeurilor depozitate de localnicii din Bolintin Vale în groapa de gunoi neautorizată pune în pericol circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

'Groapa de deşeuri este amplasată la trei sute de metri de autostradă, depozitul nu este autorizat iar Consiliul Local de la Bolintin Vale trebuie să concesioneze serviciul de salubritate pentru transportarea gunoaielor la un depozit autorizat. Ceea ce se întâmplă acolo e un disconfort creat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pentru că în permanenţă groapa este incendiată', a declarat  prim-comisarul Gărzii de Mediu Giurgiu, Clara Adam, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, în urmă cu doi ani, în urma unui incendiu la groapa de gunoi era să se ajungă la închiderea circulaţiei pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Garda de Mediu Giurgiu a aplicat în luna ianuarie o amendă de 60.000 de lei Primăriei Bolintin Vale şi a recomandat administraţiei locale să ia măsuri pentru concesionarea serviciului de salubritate, dar nu s-a întâmplat acest lucru, motiv pentru care în urmă cu două săptămâni a aplicat o nouă amendă, de 100.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel