Urmărește emisiunea live


Șofer prins cu 243 de km/h pe Autostrada A3, în Brașov, cu trei copii în mașină. A vrut să le arate cât de repede poate merge

foto captură video news.ro
foto captură video news.ro

Un șofer din județul Buzău a fost prins astăzi circulând cu 243 de km/h, în județul Brașov. 

Bărbatul prins circulând cu 243 de kilometri pe oră nu era singur în mașină. Cu el erau și trei copii. El le-ar fi spus polițiștilor că a vrut să le arate celor trei la ce viteze mari poate ajunge mașina sa. 

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în judeţul Braşov. Recordul deosebit de periculos a fost înregistrat astăzi, 02 iunie, într-o acţiune pe care poliţiştii braşoveni au organizat-o pentru a menţine climatul de siguranţă rutieră pe drumurile publice din judeţ, în contextul minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creştere a numărului de vehicule şi turişti. După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din judeţul Buzău, poliţiştii au fost extrem de îngrijoraţi când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alţi trei copii, pentru care şoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său”, informează Poliţia judeţeană Braşov, conform news.ro. 

Şoferul a fost amendat şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării, motiv pentru care maşina pe care o conducea a fost preluată de o altă persoană.

O lege nescrisă a şoselelor spune că Poliţia Rutieră îi iartă pe şoferii care depăşesc cu până la 9 km/h viteza maximă de deplasare. Astfel, dacă limita este 50 km/h, şoferii care circulă cu 59 km/h sunt, adesea, iertaţi de amendă. Titi Aur, expert în conducere defensivă, a explicat, însă, la emisiunea DC Conducem, de la DC NEWS TV, cum şoferii din România au dus această toleranţă la extrem. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel