Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Șnițel cu surprize, un preparat wow. Poftă bună!

Rodica Mitu / 21 ian 2020 / 21:48

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat rețeta „Șnițel cu surprize”.

Ingrediente pentru „Șnițel cu surprize”

 

1 kg mușchi file de porc

sare

piper

4 ouă

făină

pesmet

semințe de anason

semințe de coriandru

susan alb și negru

semințe de chimen

ulei pentru prăjit

 

Pentru sos 

2 vinete

2-3 linguri iaurt grecesc

2-3 linguri cremă de smântână

1 linguriță tahini

1 castravete proaspăt

 

Pentru garnitură

1 kg cartofi

sare

5-6 căței de usturoi

rozmarin

ardei iuți

ulei de măsline

 

Mod de preparare 

 

Mușchiulețul de porc se curăță, se feliază, iar feliile se aplatizează ușor cu palma și se presară cu sare și piper. Ouăle se amestecă cu puțină sare, iar pesmetul se amestecă cu toate semințele enumerate la ingrediente. Feliile din mușchiuleț de porc se trec prin făină, apoi prin ouă și prin amestecul de pesmet cu semințe. Se rumenesc pe ambele părți în ulei încins.

Pentru sos, vinetele se coc, se curăță și se scurg, apoi se toacă și se amestecă cu puțin ulei de măsline, iaurt, cremă de smântână și tahini. Pentru un plus de prospeține, se adaugă cubulețe mici de castravete proaspăt, notează a1.ro.

Pentru garnitură, cartofii se feliază și se pun la cuptor stropiți cu ulei de măsline și presărați cu sare și rozmarin. Printre feliile de cartofi se presară și usturoi. Se lasă cartofii la cuptor până sunt bine rumeniți. Și ardeii iuți se rumenesc ușor la cuptor.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25