EXCLUSIV  Site-ul de fake news deținut de Tapalagă, diversiune la Parchetul General

Dan Tapalagă
Dan Tapalagă

Site-ul de fake news deținut de Dan Tapalagă, propagandistul Monicăi Macovei, lansează un atac murdar la adresa procurorului general interimar, Bogdan Licu. Cunoscut ca un exponent al aripii dure a presei sistemiste, Tapalagă sugerează că ar exista legături neprincipiale între magistrat și un om de afaceri "care a avut inclusiv un dosar penal pentru fapte de corupție la DNA".

Talentați în folosirea tehnicilor de propagandă de tip sovietic, oamenii lui Tapalagă expediază într-un rând, sau mai precis în patru cuvinte esențialul, reluând pe patru pagini varianta procurorilor care l-au hărțuit în 2016 pe Mircea Tudor. Cele patru cuvinte sunt: ”dosarul a fost clasat anul trecut”. Altfel spus, se folosesc de un abuz judiciar specific epocii Kovesi, pentru a discredita un om dovedit nevinovat și un procuror care nu convine sistemului de relații și propagandă fondat de Macovei.

Concluzia este limpede: aripa dură, aproape "kremlinistă" a sistemului, nu dorește la Parchetul General un om pe care nu-l controlează, care este echilibrat și nu poate fi folosit la lichidarea adversarilor politici.

Să fie mai mult de atât?

Inventatorul Mircea Tudor, cel acuzat că "a avut inclusiv un dosar penal", este de fapt beștelit de sistem pentru că încearcă să facă afaceri cu statul român. Adică să folosească în România un scanner inventat de el, care ar permite un control vamal mai eficient. Medaliat cu aur la Salonul de inventică de la Geneva, folosit în alte țări, interzis în România de procurorii lui Kovesi. Poate fiindcă exista riscul reducerii evaziunii și a fraudei vamale?

Procurorul general interimar a deranjat presa sistemistă pentru că a încercat să facă lumină în afacerea încâlcită a adopției din Baia de Aramă, după ce partenerul de ideal al lui Tapalagă, Danileț, decretase o soluție în acest caz. Două greșeli pentru care Onea și Portocală te ridicau de pe stradă. În aplauzele lui Tapalagă et co. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel