Sibiu: Poliţiştii caută un băieţel de 7 ani dispărut de acasă

Poliţiştii caută un băieţel de 7 ani, după ce mama lui a sunat joi la 112 şi a anunţat că a dispărut copilul de acasă, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Poliţiştii sibieni caută un minor de 7 ani a cărui dispariţie de la domiciliu a fost sesizată în această după-masă. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la acest minor sunt rugaţi să apeleze 112. În această după-masă, în jurul orei 18,00, prin SNUAU 112, mama unui minor în vârstă de 7 ani a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiului ei, Dămian David Andrei Alexandru", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, copilul a plecat de acasă în jurul orei 14,00. Familia din care a dispărut copilul locuieşte în municipiul Sibiu.

Copilul are puţin peste un metru înălţime, 20 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, păr blond, fir drept, ten alb, ochi albaştri. La data plecării purta pantalon de trening negru, maiou verde şi adidaşi negri, precizează IPJ.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel