Sfântul Ioan Botezătorul, 7 ianuarie. Ce este interzis să faci azi

Ema Apostu / 07 ian 2020 / 09:46 Salveaza PDF Comentarii

Sfântul Ioan Botezătorul, 7 ianuarie. Ce este interzis să faci azi. Astăzi, 7 ianuarie, este prăznuit Sfântul Ioan Botezătorul. Iată ce nu ai voi să faci în această zi.

Sfântul Ioan Botezătorul, 7 ianuarie. Ce este interzis să faci azi. În această zi, nu se taie nimic cu cuţitul, totul se rupe cu mâna şi nu se mănâncă fructe şi legume în cruce, pepene şi usturoi.

Sfântul Ioan Botezătorul, 7 ianuarie. Ce este interzis să faci azi. Nu se foloseşte mătura, ca să nu fie tulburată liniştea morţilor.

Vezi și: Rugăciune către Sfântul Ioan Botezătorul. Rostește-o astăzi și vei avea un an plin de belșug

Sfântul Ioan Botezătorul, 7 ianuarie. Ce este interzis să faci azi. În această zi, marcată în aclendarul ortodox cu cruce roșie, nu se spală, nu se face curat, nu se coase și nu se fac alte treburi prin gospodărie. Această zi este dedicată rugăciunii și odihnei.

Sfântul Ioan Botezătorul, 7 ianuarie. Ce este interzis să faci azi. la petrecere nu se bea vin roșu, deoarece această băutură amintește de martirajul Sfântului Prooroc Ioan, care a murit în numele credinței. Se bea vin alb, sfințit la Biserică.

Vezi și: Sfântul Ion, 7 ianuarie. Mesaje, urări, felicitări

Sfântul Ioan Botezătorul, 7 ianuarie. Ce trebuie să faci în această zi, dacă vrei să-ți meargă bine tot anul

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23