Sfânta Parascheva. Un preot și familia sa au MURIT în timp ce mergeau la moaște

Preotul Petrică Gavril și familia lui se îndreptau către Iași. Voiau să meargă la moaștele Sfintei Parascheva în ziua de sâmbătă, 14 octombrie, doar că un accident cumplit avea să îi bage în mormânt.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 18:00, în județul Suceava, pe DN 2 E, între Cornu Luncii şi Rădăşeni. Preotul Petrică Gavril se deplasa regulamentar, către Iași, cu mașina la volanul căreia se afla. Autoturismul a fost izbit în plin de o mașină care a intrat pe contrasens, acul kilomejului acesteia din urmă blocându-se la 130k/m. 

În urma impactului, patru oameni au murit pe loc - preotul, sora lui şi soţul acesteia care aveau doar un singur gând pentru ziua de sâmbătă, 14 octombrie: să se roage la moaștele Sfintei Parascheva. Din păcate, nenorocirea s-a produs. Celelalte cinci victime, soţia preotului şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

VEZI ȘI: Sfânta Parascheva MOAȘTE 14 octombrie. Secretomania MINUNILOR care CUTREMURĂ

La circa o oră şi jumătate de la producerea accidentului, unul dintre copiii preotului, o fetiţă de doar șase ani, a murit la Spitalul Judeţean Suceava. Soţia preotului se află în stare foarte gravă, fiind operată în cursul serii, unul dintre copii este în comă, iar alţi doi sunt în stare stabilă, scrie Monitorulsv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel