Sever Voinescu: Există premisele unui rarisim consens pe chestiunea comasării alegerilor

sever
sever

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL a susţinut că probabilitatea comasării alegerilor este una foarte mare datorită unei situaţii excepţionale în care mai toate părţile interesate sunt de acord cu propunerea iniţiată de către PDL.

"Constatăm că există premisele unui rarisim consens politic pe chestiunea comasării alegerilor locale şi legislative, se pare că mai toate forţele politice cad de acord. PDL a gândit şi a propus această soluţie pentru a se ajunge la formula electorală cea mai bună pentru România anului 2012 (...) Ne bucurăm că aproapte toate partidele, din semnalele pe care le-am putut recolta până în acest moment, sunt de acord cu soluţia noastră", a declarat Voinescu, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinute joi.

Democrat-liberalul a menţionat că principalul argument pentru comasare, pe lângă economiile la buget, îl reprezintă prestaţia slabă a instituţiilor statului în anii electorali. "Primul argument este că suntem foarte atenţi cu cheltuielile statului pe 2012, iar al doilea este că, în anii electorali, instituţiile statului au o performanţă foarte slabă. Partidele sunt precoupate doar de alegeri şi atunci sunt create condiţiile pentru derapaje politicianiste", a mai spus Voinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel