Șerban Huidu: Soluțiile nu ți le vei lua de la Badea. Pe el l-a învins sistemul

huidu
huidu

După afirmația de duminică seara, când Mircea Badea i-a spus că pute a prost, replica lui Huidu nu s-a lăsat mult așteptată. Acesta a încercat să-i răspundă printr-o conversație purtată cu un cititor pe blogul său, dar susținător al emisiunii lui Badea.

Aseara domnul badea m-a bagat in seama si mi-a dat o replica taiosa “ba puti a prost”! dupa aceste cuvinte grele blogul mi-a fost invadat de “prieteni” si”conferentiari”! Pentru ei, Badea si Varan am partea a doua din conversatia cu fanul spalat pe creier!, scrie Cârcotașul pe blog.

Chiar mergand pe teoria ta, cum ca antenele l-au facut pe Basescu presedinte, sa stii ca eu personal si multi altii ca mine preferam niste oameni care spun de fiecare data lucrurilor pe nume si remarca la timp niste abuzuri colosale ale celor de la putere, in locul unor oameni care, in ideea de a nu-i victimiza prea tare si excesiv, aleg sa treaca intr-un registru comic si mistocaresc unele dintre aceste abuzuri.

Asa faceau bufonii regelui. Spuneau lucruri grave intr-un mod vesel. Asta e menirea noastra: sa va facem sa constientizati ce nu merge bine. In acest registru incrancenarea si repetarea obsesiva fara a schimba ceva (adica exact ce fac antenele), este nu numai nefolositoare dar si contraproductiva. Adica nu numai ca sunt partinitori, da’ n-au nici cea mai mica urma de profesionalism! Lasa-ma sa ma ocup de Base cu Antena 3 un an si crede-ma nici dracu nu-l voteaza. Dar pentru asta nu trebuie sa fi ghiolban crescut la scoala securisto-comunista a alui Voiculescu. Iar in campanie trebuia ignorat. Fara nici un fel de expunere. Nici Tvr-ul nu-l dadea. Si atunci ramanea cu manelistiii si otevistii lui. Nici dezbaterea nu trebuia data. Si uite asa Basescu nu mai ajungea la popor.

Solutiile in viitor nu ti le vei lua de la Badea. Dupa cum ai vazut pe el l-a invins sistemul. Badea nu e o solutie pentru rezolvarea problemelor tale. El doar “ii bate” “ii sparge” le da una etc. In realitate e doar un trancanitor de soi. Si un las de performanta. Rezolvarile nu ti le poate da un ipocrit care se “adapteaza” la realitati! Ci o dezvoltare personala care sa te faca sa treci peste sincopele sistemului fara “pustanisme” de doi lei gen:”mama ce bataie iti dau daca te prind”! astea nu tin nici pe scara blocului!

Citește și:

Badea: Huidu, puţi a prost!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel