Seismic Center, pagina care a ”prezis” cutremurul din 2018, anunț

Asociație ONG "Seismic Center A.S.A.R", Seismic Center - Asociația seismologilor amatori din România, a anunțat, pe Facebook, că își încetează activitatea privind mesajele transmise pe Facebook.

”Incepand cu 1 Iunie 2019 pagina Seismic Center-Predictie si alerta cutremur isi va intrerupe activitatea pana la gasirea unor solutii fiabile de sponsorizare si de continuare a activitatii”, a fost mesajul postat pe pagina Seismic Center - predicție și alertă cutremur. 

Internauții au spus că nu vor întreruperea acestei pagini și au zis că sunt dispuși să plătească un abonament pentru a primi alerte în caz de seism.

”Pentru cei care au sugerat abonamentul: Veniti cu societatea, noi o sa lucram sub contract de munca in care sa fie specificat clar obiectul activitatii prestate, realizati platforma de abonament si hai sa-i dam drumul. Nu dorim ca sa fim responsabili personal de emiterea de alerte sub abonament”, au răspuns oamenii din spatele pagini Seismic Center - predictie și alertă cutremur.

Amintim că românii au fost șocați anul trecut când au descoperit că niște seismologi amatori publicaseră pe Facebook cu luni înainte faptul că pe 28 octombrie 2018 se va produce un cutremur de magnitudine mai mare de 5 grade Richter în zona Vrancea.

VEZI ȘI: Cutremur în 2019. Seismic Center, precizări în premieră. Divulgarea de informații, INTERZISĂ



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel