Ședință CExN PSD de urgență. Jocuri politice după condamnarea lui Dragnea

Ședință de urgență în PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. 

UPDATE: Daniel Florea a ajuns la sediul PSD din Băneasa. Se pare că marți va fi CExN. Acum urmează să aibă loc o ședință informală, cu toți liderii PSD aflați în București. 

Se întâlnesc, în ședință de urgență, lideri PSD și mai mulți miniștri. Conform statului, Viorica Dăncilă, actual președinte executiv al PSD, va prelua conducerea interimară a PSD. 

Ședința este pentru a stabili care este calea de urmat pentru PSD după rezultatul la alegerile europarlamentare, dar, mai ales, după condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. 

Liderii PSD din teritoriu se tem pentru propriul mandat. Pe unii ieșirea de la guvernare i-ar face mai confortabili cu electoratul, cum este de exemplu, cazul unor primari, care au rezultate și tot ce au nevoie este să nu aibă un climat ostil. Alți lideri depind de finanțări și, în contextul în care PSD e un partid cu structuri în teritoriu, nu ar fi convenabil să lase guvernarea. Rămâne de văzut ce decizii se vor lua în ședința PSD și care sunt noile calcule politice ale liderilor din PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel