Sectorul 6: Conferințele TEDx, la Politehnica București, prin Centrul Cultural European

Crişan Andreescu / 11 apr 2019 / 16:32 Salveaza PDF Comentarii
Cea de-a treia ediție a evenimentului "TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești - Defy the Odds"
Descriere foto: Cea de-a treia ediție a evenimentului "TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești - Defy the Odds"

Sector 6, sprijină cea de-a treia ediție a evenimentului "TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești - Defy the Odds", ce va avea loc pe 13 aprilie 2019, în noua Aulă UPB (Splaiul Independenței nr. 313), între orele 08.00 - 19.00.

"TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești - Defy the Odds" reprezintă un eveniment organizat de Biroul Alumni din cadrul Universității Politehnica din București și va aduce pe scena Universității discursuri unice, realizate în stilul TEDx. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur, în special studenți UPB, precum și absolvenți UPB (din postura de participanți sau speakeri).

În lumina reflectoarelor celei de-a treia ediții se află o nouă temă - "Defy the Odds" - sau "cum să atingi un scop, considerat imposibil de majoritate". Îmbrățișând o nouă abordare a temei, participanții vor analiza preconcepțiile de ghinion și noroc, vor încerca să demonteze mituri sau să transforme percepții și prejudecăți și să încurajeze schimbarea. Evenimentul va aduce pe scenă povești și rețete de viață care s-au remarcat printr-un succes incontestabil într-un mediu în care ar fi părut de neconceput, exemple reale, cu scopul de a stimula audiența în a-și urma visurile și a le pune în aplicare.

Mai multe detalii pot fi regăsite pe https://tedxuniversitateapolitehnicabucuresti.com

În avanpremiera "TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești - Defy the Odds", pe 9 Aprilie, a avut loc evenimentul "Calea spre succes". Pentru a sprijini studenții să reușească în viitoarea carieră, au fost prezentate modele de succes celebre din viața de zi cu zi: Spike (interpret de HipHop, producător și regizor) și Micutzu (actor de film și stand-up). Studenții, prezenți în număr impresionant la eveniment, au putut afla informații legate de parcursul profesional al celor doi invitați.

Vezi si: Sectorul 6, proiecte devenite modele de bună practică, în atenția jurnaliștilor germani


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27