Secretele unui ten luminos! Veți radia

femeie
femeie

Vreți să aveți un ten demn de invidiat? Iată câteva secrete pentru a radia!

Îngrijirea zilnică

Trebuie să vă demachiați de două ori pe zi - dimineața și seara cu un produs potrivit tipului dumneavoastră de piele. Loţiunea de curăţare trebuie lăsată să acţioneze cel puţin 30 de secunde înainte de a te clăti cu apă rece.

Hidratarea

Trebuie să beți măcar opt pahare de apă pe zi pentru a avea o piele hidratată. De asemenea, încercați să reduceți consumul de alcool şi băuturi carbogazoase.

Nu uitați și de hidratarea externă! Toate tipurile de ten au nevoie de așa ceva. Dacă pielea nu este suficient de bine hidratată, ea va produce şi mai mult sebum, deci este important să alegeți un produs hidratant în funcţie de tipul de ten.

Alimentaţia corectă

Pentru o pielea frumoasă contează enorm să aveți o alimentaţie echilibrată. Evitați grăsimile, consumați mai multe legume, cereale integrale,  dar și fructe. 

Somn suficient

În timpul nopţii şi al somnului, pielea se regenerează şi calitatea somnului se reflectă pe tenul nostru. Un somn de 6-8 ore vă va ajută să aveți un ten luminos.

Gomajul şi masajul

O dată pe săptămână este recomandat să aplicați un gomaj facial pentru a scapa de celulele moarte. Vă puteți face gomajul singure, dintr-o linguriţă de mălai şi o lingură de miere. După gomaj, masați tenul cu o loţiune hidratantă sau un ulei hidratant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel