Secretele din spatele coșmarurilor, explicate de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: E cel mai nenorocit

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au vorbit despre „secretele” din spatele coșmarurilor.

„Visele urâte sau coșmarurile sunt cele care, de obicei, rămân în mintea noastră. Visele nu sunt altceva decât ceea ce noi avem în subconștient”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

„Are coșmaruri acea persoană care se culcă cu frici. Deci, are o problemă. Se culcă cu trăiri intense, cu retrăiri. (...) Eu știu că, atunci când visezi urât, trebuie să te aștepți la frumos. Dar nu întotdeauna. Dacă am visat urât și ciudat reprezintă un semn că eu trebuie să schimb ceva la mine", a spus  bioenergoterapeutul.

„Ceea ce e coșmar pentru mine pentru celălalt poate fi normal. Sunt legături karmice din alte vieți. Dacă e proiectat să te întâlnești cu o anumită persoană, se va întâmpla. Eu am avut o proiecție cu mulți ani înainte și proiecția am găsit-o pe culoarul unei televiziuni. Venea spre mine. Noi ne cunoșteam din alte vieți. Sunt niște chestii pe care de multe ori nu poți să ți le explici.

Știi care este cel mai nenorocit coșmar? Ăla în care îți este testată credința. Sau când ai trecut printr-un necaz și ai zis: Dacă exista Dumnezeu mă ajuta și nu pierdeam. Sunt foarte mulți oameni care, după pierederea unei persoane dragi, încep să aibă coșmaruri. De ce? Pentru că vine ăla cu coada îmbârligată și se bagă în sufletul tău. Îmi spunea cineva că a visat că toată noaptea s-a luptat să închidă o ușă. I-am zis că și-a uitat credința și a uitat de Dumnezeu. Tu numai când îți dă îi mulțumești lui Dumnezeu, dar când ai fost la ananghie L-ai hulit. Oricui i se poate întâmpla", a declarat numerologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel