Se cere DEMISIA lui Barna, după rezultatul alegerilor

Membrii și simpatizanții USR cer demisia lui Dan Barna, după alegerile parlamentare 2020. 

Mai mulți membri și simpatizanți USR au scris mesaje pe pagina de Facebook a liderului USR, Dan Barna, la postarea acestuia cu declarațiile de duminică seara. Lui Barna i se cere demisia din funcția de președinte al partidului.

”Demisia de onoare, dacă aveți așa ceva. Fără melodramă, dar duceți partidul pe o linie moartă” și ”Domnul Barna... rămâneți în izolare și lăsați politica” sunt doar două mesaje postate pe Facebook, conform Mediafax. 

”Și eu sper să existe o urmă de demnitate și să demisionați, domnule Barna. Unde e azi PSD e și o urmare a felului în care ați condus USR. E timpul ca împreună cu Ghinea să vă asumați eșecul usturător de azi. Dacă nu înțelegeți nici acum mesajul electoratului vostru probabil că o să îngropați complet partidul”, a spus un alt internaut.

”Da, este clar că deja încearcă să prostească lumea, era de așteptat de la un personaj cu un asemenea caracter. La europarlamentare au avut 22.4%, acum sunt la 15%, lumea nici nu a mai ieșit la vot dar este clar că Dan Barna nu vrea să plece. Cred că este cazul să luam partidul înapoi”, este un alt mesaj pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel