EXCLUSIV  Se anunță PROTEST cu 100.000 de oameni. Mirel Palada: Urmează SCHIMBĂRI dacă mai ține încă o săptămână

Pixabay
Pixabay

Efectele protestelor încă nu pot fi văzute, consideră Mirel Palada, invitat la „Ce se întâmplă?”. Acesta a dezbătut posibilele rezultate care vor decurge din manifestațiile de stradă, care se află la a patra zi. 

Protestele ar putea escalada, săptămâna viitoare mult mai mulți români fiind dispuși să iasă în stradă.

„Părerea mea este că dacă mai ține așa o săptămână, e foarte posibil să avem consecințe. Deja se vehiculează în mediile avizate faptul că săptămâna viitoare e posibil să iasă undeva spre 100.000 de oameni și că această mișcare amplă de stradă va fi folosită drept pretext pentru schimbări politice: poate pentru schimbarea Guvernului, poate pentru schimbarea coaliției de guvernare. 

În momentul de față avem niște guvernanți care încearcă să minimizeze efectele acestor manifestații, să le zvârle în derizoriu și să le demonizeze, să își justifice acțiunile și să scoată în evidență faptul că cei din stradă nu au niciun fel de dreptate. Într-un fel este inevitabil, pentru că întotdeauna se întâmplă această dinamică între cei de la putere care îi contestă pe cei din stradă și cei din stradă care îi contestă pe cei de la putere. Este un joc vechi de secole, indiferent de cine este la putere”, a argumentat Mirel Palada. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel