Urmărește emisiunea live


Școala online: Ce i-a dat prin cap unui elev pentru a scăpa să fie deranjat de profesori cu vreo întrebare. ”Nu trebuie să-și facă griji cu privire la educația sa, e un adevărat geniu”

Școala online: Ce i-a dat prin cap unui elev pentru a scăpa să fie deranjat de profesori cu vreo întrebare
Școala online: Ce i-a dat prin cap unui elev pentru a scăpa să fie deranjat de profesori cu vreo întrebare

Se pare că școala online i-a făcut pe unii elevi să-și arate inventivitatea la cote maxime doar pentru a scăpa să fie deranjați de profesori cu vreo întrebare în timpul orelor.

Elevii trebuie să aibă microfonul și camera activate în timpul cursurilor lor virtuale prin Skype, Zoom sau orice alt instrument. Dar adevărul este că există lucruri pe care nu le pot controla, cum ar fi conexiunea la Internet.

O profesoară din Bristol, Anglia, a petrecut săptămâni întregi „ignorând” pe unul dintre elevii săi pentru că a crezut că a sa conexiune la Internet îi joacă feste. Din acest motiv, nu i-a pus nicio întrebare la cursurile online. Pe ecran, în dreptul elevului, apărea: ”Reconectat”. Astfel, a reușit să-și păcălească profesoara multă vreme, profesoară care l-a ignorat văzând că tot are probleme cu conexiunea la Internet.

„Băiatul nu trebuie să-și facă griji cu privire la educația sa, el este deja un adevărat geniu”, a spus soțul profesoarei care a descoperit ce făcea elevul. Dar se pare că acest mic „creier tehnologic” nu este singurul deoarece și alții au făcut lucruri similare.

O altă mamă povestește cum fata ei își pusese iPad-ul în fața laptopului și, cu căștile în urechi, asculta Netflix, de fapt, dar părea că urmărește cursul, păcălind astfel profesorul.

Alții și-au creat o poză de profil ”în mișcare” astfel încât să pară că sunt la laptop, scrie 20min.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel