SCHIMBĂRI pe piața imobiliară din cauza COVID 19. În schimb, vin vești proaste pentru chiriași

Reprezentantul Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România, Bogdan Ivan, a vorbit despre oportunitatea de a cumpăra un apartament sau a schimba chiria, în contextul crizei generate de Covid-19.

Reprezentantul Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România, Bogdan Ivan, a vorbit la Digi 24 despre oportunitatea de a cumpăra un apartament sau a schimba chiria, în contextul crizei generate de Covid-19.

O perioadă de criză aduce și oportunități

„Bineînțeles că o perioadă de criză aduce și oportunități. Nu exclud faptul că sunt foarte multe, în acest moment. La începutul acestui an a fost un număr record de clienți noi interesați și, din punctul meu de vedere, odată ce această situație neplăcută legată de coronavirus va trece, cu siguranță că va reveni apetitul în piață pentru cumpărători. Sunt sigur că și această perioadă, în care prețurile vor începe să scadă, va atrage destul de mulți cumpărători", a spus Ivan.

Este totuși prea devreme pentru predicții

„Însă, la acest moment este destul de prematur să discutăm despre creșteri sau scăderi de prețuri și despre un apetit de cumpărare, având în vedere că majoritatea tranzacțiilor sunt înghețate pentru că, după cum știți, carantina afectează în mod direct posibilitatea oamenilor de a cumpăra apartamente noi", a explicat reprezentantul Asociației.

Chiriile rămân la același preț din cauza carantinei

„În privința chiriilor, cred că lucrurile se vor menține în același trend, având în vedere că este destul de dificil să te angajezi într-o mutare, să faci lucruri de acest fel. Cu siguranță că și piața chiriilor se va menține pe același trend, anume de stagnare, din punctul meu de vedere", a încheiat Bogdan Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel