Schimbare la vârful Coca Cola România

Coca-Cola HBC România, cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice de pe piața locală, anunță numirea lui Dan Timotin în funcția de Director de Vânzări, începând cu 1 martie 2016

În noul său rol, Dan Timotin va continua dezvoltarea operațiunilor de vânzări din România, prin conceperea și implementarea strategiei de vânzări a companiei și coordonarea echipelor de vânzări. Dan Timotin, 40 de ani, s-a alăturat companiei în iulie 2011, având rolul de Country Finance Manager România și Moldova. În februarie 2014, el a preluat un rol de conducere la nivelul Grupului Coca-Cola Hellenic, coordonând echipa Commercial Finance și având un rol important în implementarea politicilor comerciale din cadrul Grupului. În iulie 2015, Dan Timotin a devenit National Key Account Manager în cadrul Coca-Cola HBC România, demonstrând înțelegerea perfectă a obiectivelor departamentului și pasiune în implementarea planurilor de dezvoltare pentru Key Accounts.

Numirea lui Dan Timotin în această nouă funcție coincide cu promovarea lui Jovan Radosavljevic, Director Comercial Coca-Cola HBC România, în poziția de General Manager al Pivara Skopje, lider în băuturi răcoritoare și bere pe piața din Macedonia. Radosavljevic s-a alăturat operațiunilor din România în august 2013, ocupând, înainte de aceasta, funcția de Country Sales Manager pentru Serbia și Muntenegru în cadrul Grupului Coca-Cola Hellenic. Misiunea sa în rolul de Director Comercial pentru România a fost aceea de a redefini strategia comercială a companiei, obiectiv pe care l-a îndeplinit cu succes.

Jovan Radosavljevic

"Dan Timotin este un profesionist desăvârșit, cu multă experiență în cadrul companiei noastre, sunt mândru că face parte din echipa noastră de conducere. Îi urez mult succes și am deplină încredere că prin gândirea sa strategică și stilul său de leadership, Dan va contribui decisiv la succesul întregii companii și din această nouă poziție. Îi mulțumesc totodată lui Jovan pentru contribuția la rezultatele foarte bune ale operațiunilor din România, dar și pentru că a construit o echipă unită și puternică." a declarat Jaak Mikkel, Director General al Coca-Cola HBC România.

"Sunt entuziasmat de noul rol pe care îl voi avea în cadrul Coca-Cola HBC România. Cred foarte mult în echipa alături de care voi lucra și sunt convins că împreună, cu pasiune, energie și profesionalism, vom reuși să obținem rezultatele pe care ni le propunem.", a declarat Dan Timotin, Director de Vânzări în cadrul Coca-Cola HBC România.

Despre Coca-Cola Hellenic

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al companiei Coca-Cola din punctul de vedere al volumului, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, servind o populație de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, sport, energizante, ceaiuri și cafea. Coca-Cola Hellenic promovează o dezvoltare durabilă, generând valoare pentru afacerea sa și pentru societatea în care activează. În acest sens, compania furnizează băuturi răcoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, încurajând în același timp un mediu de lucru deschis și desfășurându-și activitatea într-un mod responsabil astfel încât să protejeze și să mențină neschimbat mediul înconjurător, contribuind la dezvoltarea socio-economică a comunităților locale. În România, ca în toate țările în care își desfășoară activitatea, Coca-Cola deține și funcționează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii și distribuției produselor către consumatori.

În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company în România. Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitați site-urile www.coca-colahellenic.ro și www.thecoca-colacompany.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel