Scenariul Elenei Cristian privind alegerile pentru Primăria Capitalei

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Cristian, analist DC Business, a intervenit telefonic la România TV unde a vorbit despre posibila retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa electorală. 

Potrivit surselor, PSD ar urmări să retragă susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu și să-l susțină pe Cristian Popescu Piedone. Pe de altă parte, PNL, prin vocea lui Nicolae Ciucă, și-a exprimat dorința de a-l susține în continuare pe medic. Elena Cristian a vorbit despre acest subiect în intervenția la România TV. 

„Sunt mult mai multe probleme pentru domnul Piedone pentru că nici tot PSD-ul nu-l vrea, ci doar o parte dintre membrii PSD, dintre cei cu funcții de conducere.

Da, este adevărat, au apărut în ultimele zile mai multe sondaje de opinie, dar numitorul comun pentru aceste sondaje este locul pe care se află medicul Cîrstoiu, locul 3.

În toate aceste sondaje se află pe locul 3. Este singurul care este cu mult sub scorul partidelor care îl susțin. Toți ceilalți candidați sunt peste scorul partidelor care îi susțin, sau din care fac parte, și este clar că nu va mai putea recupera până la alegeri pentru a ajunge măcar în primii doi, dacă nu măcar să câștige, așa cum îți dorește alianța.

Pe sursele noastre, medicul Cîrstoiu s-ar retrage singur ca să nu-i fie afectată imaginea și mai mult. Una e să spui: „Plec eu, nu vă mai vreau eu!” și alta e să spui: „Știi, pleacă tu că noi nu te mai vrem. Am greșit și ne-am dat seama că nu o să câștigi Primăria Capitalei și că trebuie să mergem cu altcineva.”

Este clar că, în momentul ăsta, se discută serios și că se va lua o decizie. Înțeleg că atunci când se va întoarce premierul Ciolacu, din vizita pe care o face în aceste zile, va fi luată decizia finală.

În acest moment, balanța înclină spre retragerea medicului Cîrstoiu din cursa electorală.”, a spus Elena Cristian la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel