Scenariu din PSD: Elena Udrea, candidat iepure pentru Klaus Iohannis

Dreapta politică este împânzită de candidați la alegerile prezidențiale 2014. Strategul PSD lansează un scenariu inedit, ce are legătură cu întâlnirea Elena Udrea-Traian Băsescu, de la Palatul Cotroceni. Adevărata miză sau, mai bine spus, adevăratul candidat al președintelui este altul. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea a spus că și-ar dori să fie singura candidată susținută de președinte, vor mai fi și alții, care nu știu, însă, informații pe care doar ea le cunoaște de la președintele Traian Băsescu. Liviu Dragnea susține că Elena Udrea este un candidat iepure și adevărata miză ar fi strângerea voturilor în turul al doilea în jurul lui Klaus Iohannis, prezidențiabil ACL (PNL-PDL). 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Liviu Dragnea a declarat, la România TV: "După părerea mea și Elena Udrea este încă un candidat de tip iepure. Cred că strategia lui Traian Băsescu este de a pune câțiva candidați iepure, pentru că Iohannis este principalul candidat, care să capteze un electorat la care Iohannis nu are acces și să-l paseze în turul II". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel