SCANDAL VOTURI DIASPORA. Orban: Chiar...

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a spus, sâmbătă, după vizita pe care a făcut-o la Ministerul Afacerilor Externe, că până acum au votat până în 50.000 de cetăţeni români din străinătate, iar procesul de votare se derulează în condiţii bune.

„Am venit la MAE pentru a mă informa cu privire la modul de derulare a procedurii de votare la secţiile din străinătate. Este vorba de 748 de secţii de votare. La ora 17.00, ora României s-au deschis şi ultimele șapte secţii de votare de pe coasta de vest a SUA”, a spus, sâmbătă după-amiază, Ludovic Orban.

„În ceea ce priveşte constituirea şi funcţionarea birourilor electorale ale secţiilor de votare, toate birourile electorale sunt funcţionale. Chiar există o prezenţă foarte importantă din partea reprezentanţilor partidelor. Cele mai multe dintre ele funcţionează cu numărul maxim de reprezentanţi”, a subliniat premierul.

Peste o treime din buletinele de vot solicitate de românii din străinătate nu s-au întors în țară în termenul stabilit de lege. Este vorba despre votul prin corespondență care a fost solicitat de circa 39.000 de români, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel