Scandal pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat s-a năpustit la câțiva copii: Nu îți e rușine? Vă omor pe toți!

Scandal pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat s-a năpustit la câțiva copii: Nu îți este rușine? Vorbiți frumos! Vă omor pe toți! Sursa: Pixabay
Scandal pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat s-a năpustit la câțiva copii: Nu îți este rușine? Vorbiți frumos! Vă omor pe toți! Sursa: Pixabay

Un bărbat a făcut scandal în Drobeta Turnu Severin, la un teren de sport unde se jucau mai mulți copii.

Evenimentul a fost postat pe Facebook, stârnind numeroase comentarii. Pe imagini se observă cum bărbatul a intrat pe terenul de sport, i-a îmbrâncit și înjurat pe copii. Incidentul ar fi pornit din cauză că  băieţii  nu i-ar fi lăsat şi pe copiii bărbatului să se joace cu mingea.

Poliția s-a autosesizat.

"În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini în care este prezentat un caz de violență împotriva unui minor, facem următoarele precizări: Polițiștii Biroului de Ordine Publică de la Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în acest eveniment și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe. Sunt continuate cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptelor și luării de măsuri legale.", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Andreea Rădoi.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel