Scandal MONSTRU. Oana Zamfir: "Mega tupeu!". Lider de partid: "Acesta e linșaj"

Oana Zamfir a avut un schimb dur de replici cu Gheorghe Falcă, totul după ce jurnalista a făcut o serie de dezvăluiri bombă la Antena 3.

Ziarista a vorbit despre achizițiile spectaculoase pe care le-a făcut Primăria Arad în ultimii ani și a dat câteva exemple în acest sens: a vorbit despre băncuțele de 8.500 de euro, coșul de gunoi de 800 de euro și așa mai departe.

Vă prezentăm schimbul de replici dintre Oana Zamfir și Gheorghe Falcă:

Gheorghe Falcă: Vorbiți despre un subiect despre care ați mai vorbit. Băncile au fost verificate de instituțiile statului.

Oana Zamfir: Nu am mai vorbit despre acest subiect.

(...)

Oana Zamfir: Nu v-a stat inima când ați văzut că trebuie să dați 38 de milioane lei vechi pentru un coș de gunoi? Dumneavoastră aveți acasă coș de gunoi de 38 de milioane?

Gheorghe Falcă: La dumneavoastră acasă aveți acest limbaj? Adică dezinformați.

(w670)

Oana Zamfir: Cum adică ce limbaj e acesta? Eu vă întreb dacă din buzunarul dumneavoastră ați fi dat 38 de milioane pentru un coș de gunoi.

Gheorghe Falcă: Acesta este linșaj. Nu am dat eu bani, a dat constructorul. Dacă nu este adevărat ce spuneți, nu mai faceți emisiune timp de două săptămâni?

Oana Zamfir: Domnule Falcă, probați până la sfârșitul emisiunii că nu este adevărat ce scrie în documente!

Gheorghe Falcă: Am probat.

Oana Zamfir: Eu nu fac înțelegeri cu infractorii, domnule Falcă!

Gheorghe Falcă: M-ați jignit. Vă doresc o seară bună. Așa ceva este un linșaj pe care nu îl permit.

Oana Zamfir: Așa ceva este o dovadă de mega tupeu față de telespectatori. Nu puteți să justificați de ce dați 38 de milioane de lei vechi pentru un coș de gunoi, de ce dați mii de euro pentru o bancă. Plecați dumneavoastră din politică definitiv dacă nu sunteți în stare să probați că aceste documente, care vin din raportul Curții de Conturi, sunt false. Sunt documente oficiale. Probați dumneavoastră cât ați dat pentru fiecare din aceste obiecte.

Gheorghe Falcă: Nu este nimic adevărat. Am fost la Antena 3 săptămâna trecută, am ieșit pe hol și dumneavoastră mi-ați dat o informație pe care astăzi o confirmați. Vreau să știți că Mihai Fifor, care face jocul acesta murdar, nu va putea să ia voturi doar pentru că veniți dumneavoastră cu lucruri din trecut.

VEZI ȘI: Reacție din PSD după scandalul de la Antena 3 cu Oana Zamfir

Oana Zamfir: Ce informații vă confirm? Singurul nostru dialog a fost acela că am în pregătire o anchetă legată de dumneavoastră și voi avea nevoie de un punct de vedere. Faptul că închideți în mod laș telefonul și insinuați astfel de lucruri... vă caracterizează pe deplin.

----

Ulterior, duminică seară, după ce primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost ales de PNL şeful campaniei electorale a partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie, Oana Zamfir a făcut un scurt comentariu la "Punctul de întâlnire".

"Este un compromis care nu ajută deloc PNL în perspectiva campaniei electorale. Știu că domnul Falcă duce o intensă campanie de promovare a sa la vârful partidului. S-a speculat, în toată această perioadă, că țintește funcția de copreședinte PNL. Cred că numirea lui ca șef de campanie vulnerabilizează partidul. Este regretabil că vechii PDL-iști nu reușesc să se spele de imaginea coruptei guvernări Băsescu - Boc și nu pot să aleagă un personaj care să-i reprezinte, unul care să nu aibă apucăturile acestei guvernări. În realitatea, domnul Falcă este un personaj apărat în mod suspect de instituțiile statului în toți acești ani. Am arătat cazul ANI și cazul Curtea de Conturi. Este de neînțeles alegerea acestui personaj emblemă a regimului Băsescu - Boc nu doar pentru că este finul lui Băsescu. Este o emblemă pentru că are atributele corupției din regimul Băsescu", a zis Oana Zamfir la "Punctul de întâlnire".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel