Mesaje dure după finala EXATLON: ”Să nu ai parte de banii aceia. Rușine ție!”

Exatlon România
Exatlon România

De duminică, de la finala „Exatlon”, în urma căreia Beatrice Olaru a fost declarată câștigătoare, curg mesajele pe reţelele de socializare, unele dintre acestea fiind extrem de dure.

Sezonul al doilea al competiţiei din Republica Dominicană s-a încheiat duminică, marea câştigătoare fiind Beatrice Olaru. Mulți dintre cei care au urmărit emisiunea și-ar fi dorit să câștige Alin, unul dintre cei mai populari concurenţi.  

De atunci, curg mesajele pe Facebook. Iată câteva dintre acestea:

Nu ai nici o scuză. Ai auzit de karma? Însă banii au fost mai importanți. Când ți-ai dat sema în loc să faci ceea ce era corect ai uitat de bun simț, corectitudine, dreptate, ai uitat de câte ori Alin te.a susținut. Dacă nu era el nu ajungeai never nici în play off. El ar fi putut să aleagă un traseul cu piscină. Nu a făcut.o din moralitate, știind că nu știi să innoti bine. A vrut să aveți șanse egale. Tu ce ai făcut?? Ți.ai pierdut mințile pt bani (nici măcar nu este o cantitate exorbitantă). Să știi însă că toți ne vom aduce aminte de tine mereu ca cea care a trădat, ipocrita nr 1, 0 sportivă, 0 moralitate. Spunea Alin că ți.e frică de reacția oamenilor. Văd că ai pagina de Face blocată.

"Sunt victorii care te înjosesc și înfrângeri care te înalță"....Să nu uiți asta niciodată, Beatrice!!!

Eu nu pot să cred că BETY e o fată fără suflet și nu-i va da și lui ALIN bani.

Rușine, Betty! Ai profitat de situația care te-a favorizat și nu te-ai gândit că premiul ăla nu este al tău. Nu m-am gândit că poți fi așa...

Rușine să ți fie Bety. Să ai parte de fericire în viață, egală cu corectitudinea ta.

Să va fie rușine celor ce o înjurați și o faceți în toate felurile. Nu ați fost fanii războinicilor, ci doar a lui Alin.
Nu a fost cea mai bună concurentă dar a avut cea mai frumoasă evoluție. Nu a pornit favorită dar cu multă muncă și puțin noroc a ajuns în finală.

Decizia lui Alin, un gladiator plin de calități fizice și morale, a venit și pe fondul dezgustului când a văzut că a fost abandonat de către cei doi invidioși "camarazi" care și-au arătat până la urmă invidia, micimea caracterelor și falsitatea. Aline, căpitane, prin gestul tău, prin atitudinea ta de-a lungul întregului concurs, ai câștigat mult mai mult decât un premiu, ai câștigat glorie, ai câștigat imimile românilor. Ai renunțat la bani dar ai primit glorie, respect, admirație, iubire, pentru că asta este: Te iubim, te admirăm, te respectăm! Te-ai ridicat deasupra tuturor. Respect, Alin Andronic !!!

Să dea Dumnezeu să nu ai parte de banii aceia. Rușine ție!

Am înțeles exact ce s-a văzut. Bety a fost o fată care nu a venit în concurs cu mari pregătiri, dar cu toate astea a muncit, a învățat și s-a perfecționat. Că de-astea a și scos toate fetele din concurs. Iar Alin s-a pregătit jumătate de an înainte, a fost bun, nu e nimic de comentat aici. Doar că a dat-o în bară la final când a începu să se vaite cu cazul lui social și să cerșească milă.


Citește și: CÂȘTIGĂTOR EXATLON. Cine e Beatrice Olaru


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel