Urmărește emisiunea live


SCANDAL MIRCEA BĂSESCU. Ilie Sârbu: Traian Băsescu trebuie să își dea DEMISIA

Ilie Sârbu
Ilie Sârbu

lie Sârbu este de părere că Traian Băsescu trebuie să-și dea demisia și să le ceară scuze românilor pentru că a încercat să-i păcălească timp de un deceniu.

Într-un comunicat, social-democratul spune că preşedintele a recunoscut, joi, că există suspiciunea intervenţiei sale în derularea justiţiei, în dosarul Băsescu-Bercea.

VEZI ȘI: Ce s-a întâmplat după ce Gâdea a anunțat că va difuza ÎNREGISTRĂRILE cu Mircea Băsescu 

"Traian Băsescu a ajuns într-o situație greu de imaginat până astăzi. Situația este de o gravitate fără precedent și afectează imaginea României în plan extern. Dar, dincolo de chestiunile de imagine, rămân o serie de întrebări la care președintele încă în exercițiu Traian Băsescu refuză să răspundă. Degeaba se ascunde după termenul "anturaj", pentru că nimeni nu îl poate crede că, informat așa cum a pretins mereu că este, nu știa ce combinații infracționale pune la cale fratele său, același frate despre care Traian Băsescu spune că nu se poate apăra!? Mai mult, Traian Băsescu a recunoscut, joi, că există suspiciunea intervenţei sale în derularea justiţiei în acest caz", este de părere Ilie Sârbu.

AFLĂ ȘI: Banciu: TRAIAN BĂSESCU nu ar fi trebuit să spună AȘA CEVA

"Consider că este necesar ca Traian Băsescu să își prezinte demisia și să-și ceară, în același timp, scuze românilor pe care a încercat să-i păcălească vreme de un deceniu că el reprezintă garanția statului de drept. Am convingerea că cetățenii acestei țări nu un astfel de stat de drept își doresc, ci vor ca justiția să fie cu adevărat independentă, iar clanurile interlope, care terorizează județe și comunități întregi să fie destructurate. Cu Traian Băsescu la Cotroceni în continuare putem presupune că presiunile în justiție vor continua. Vorbele sale goale sunt contrazise flagrant de acest incredibil dosar de corupție la cel mai înalt nivel", a adăugat Ilie Sârbu despre scandalul în care este implicat fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel