EXCLUSIV  Scandal major în USR. Clotilde Armand, prima REACȚIE după ce i s-a cerut DEMISIA

USR ar fi măcinat de un scandal de proporții. Ținta ar fi Clotilde Armand. 

Manuela Mureșan, colegă a lui Clotilde Armand la Consiliul Sectorului 1, ar fi cerut demisia acesteia, în ședința de astăzi. Ea a avut multe reproșuri de făcut la adresa lui Clotilde Armand, că lipsește de la ședințele de consiliu, că s-ar fi prezentat total nepregătită, că nu este atentă la subiectele discutate, că pleacă mai devreme pentru a ajunge la TV. Manuela Mureșan i-ar fi cerut lui Clotilde Armand să se retragă pentru a avea timp să scrie cărți, să participe la emisiuni TV, să facă live-uri pe Facebook și să se plimbe prin țară, potrivit stiripesurse.ro.

Ședința ar fi fost programată de pe o zi pe alta. Clotilde Armand a fost absentă la ședință, pentru că a fost convocată ieri la ora 18:00 pentru astăzi la ora 12:00. 

Contactată de DCNews, Clotilde Armand a părut deranjată de acest subiect pe care nu a dorit să-l comenteze. Clotilde Armand pleca la ora 19:30 la Craiova pentru a se întâlni cu echipele USR de acolo ”pentru a lucra la bugetul 2016-2017 din orașul Craiova, pe care-l analizăm acum. Chiar acum plec”. Politiciana a mai spus că mai merge la Craiova pentru lansarea de carte Gaudeamus. 

Alți USR, contactați de DCNews, nu știau de convocarea acestei ședințe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel