Scandal la echipa lui Mititelu. Galeria vrea să boicoteze meciurile după ce FC 'U' Craiova a bătut palma cu un nou antrenor

Scandal la echipa lui Mititelu. Galeria vrea să boicoteze meciurile după ce FC 'U' Craiova a bătut palma cu un nou antrenor
Scandal la echipa lui Mititelu. Galeria vrea să boicoteze meciurile după ce FC 'U' Craiova a bătut palma cu un nou antrenor

FC 'U' Craiova a găsit antrenor după plecarea lui Eugen Trică. Italianul Nicolo Napoli (59 de ani) a bătut palma cu finanțatorul Adrian Mititelu. 

Singurul detaliu rămas este semnarea contractului, scrie GSP.ro.

Nicolo Napoli este deja în Craiova, lucru care nu le-a picat bine fanilor. Andrei Preda, zis „Gogoașă”, unul din liderii Peluzei Sud, a anunțat, conform sursei citate, faptul că galeria nu se va mai prezenta la meciuri și cere să fie dată jos de pe tricourile echipei sigla cu „PS 1997”.

După ce a renunțat la Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, FC U Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu vrea să îl pună antrenor pe Nicolo Napoli.

Nicolo Napoli și Mititelu ar fi ajuns la un acord

Antrenorul italian și conducerea oltenilor ar fi ajuns la un acord, conform sursei citate. Mutarea are mari șanse să se realizeze în scurt timp.

Adrian Mititelu a negociat zilele trecute și cu Bogdan Andone și cu Andrei Prepeliță, care ar fi venit alături de Mihai Ianovschi, dar toți au refuzat propunerea. Prin urmare, patronul FCU Craiova s-a orientat către mantaua de vreme rea, iar Napoli are șanse mari să bifeze al 8-lea mandat pe banca oltenilor.

Mititelu vinde FC 'U' Craiova, după atacul fanilor: Decizia este definitivă și ireversibilă!

Amintim faptul că familia Mititelu a anunțat pe 5 decembrie 2021 că a decis să vândă echipa FC 'U Craiova' 1948 după eșecul cu FC Voluntari, scor 0-2, dar și după atacul suburban al ultrașilor craioveni.

Galeria U Craiova 1948 i-a cerut lui Adrian Mititelu, pe pagina de Facebook, să vândă echipa după înfrângerea suferită în fața echipei FC Voluntari. Fiul patronului, Mititelu Jr., a reacționat la Digi Sport.

'Decizia este definitivă și ireversibilă'

'Decizia este definitivă și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 miliaone de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț.', a spus Mititelu Jr. Vezi știrea aici!

Fotbalistul Gabriel Enache a semnat cu FC U Craiova, pe 22 decembrie 2021

Fotbalistul Gabriel Enache, care tocmai a încheiat sezonul la formaţia kazahă Jetisu Taldîkorgan, a semnat, miercuri, un contract cu clubul FC U Craiova, a anunţat gruparea de Liga I pe pagina sa de Facebook. 

Enache, care a jucat în acest sezon 19 meciuri în prima ligă kazahă şi 6 în Cupă, are în palmares 4 trofee în România, campionatul, Cupa şi Supercupa, toate cu Astra Giurgiu, dar şi Cupa Ligii, cu FCSB.

Gabriel Enache, jucător de bandă dreapta, are şi 5 selecţii în echipa naţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel