Năstase, apărat de un scriitor englez: A fost vânat! Îi urăsc pe români

Scandalul de rasism și sexism în care este implicat Ilie Năstase este comentat în termeni foarte duri, tocmai de un scriitor englez. Thomas Baden-Riess îi ia apărarea tenismenului român, considerând că acesta a fost vânat de jurnaliști care ”îi urăsc pe români”.

Scriitorul și vloggerul britanic și-a acuzat într-un filmuleț postat pe youtube conaționalii din presă, informează Prosport. Acesta a transmis un mesaj dur în care îi numește ”maimuțoi” pe jurnaliștii care ”au decis să facă un caz” după comentariul lui Ilie Năstase la adresa Serenei William, comentariu pe care nu îl consideră rasist. Totodată, el consideră că întregul scandal este alimentat de jurnaliști ”needucați care îi urăsc pe români”.

”Ilie Năstase a făcut un comentariu despre copilul nenăscut al Serenei Williams, iar reacţia presei este una incredibilă... Năstase a fost vânat de jurnaliştii needucaţi care îi urăsc pe români! Fostul mare jucător de tenis a spus: 'Oare ce culoare va ieşi copilul? Ciocolată cu lapte?'. Ei bine, dacă voi credeţi că asta e o remarcă rasistă, dacă sunteţi ofensaţi de asta, ar trebui să plecaţi de pe această planetă!

Nu este nimic rasist în asta, dar doi maimuţoi de jurnalişti, Simon Briggs de la The Telegraph şi Eleanor Crooks de la Press Asociation (n.r. - cei doi jurnalişti au fost prezenţi la meciul din Fed Cup), au decis să facă un caz şi să-l trateze absolut mizerabil pe Năstase. Aceşti jurnalişti ar trebui puşi la zid! Dacă luptă împotriva rasismului, de ce nu se revoltă ei împotriva celor care aruncă bombe în Orientul Mijlociu? Sunteţi penibili şi ar trebui să fiţi daţi afară din presă! Am văzut că şi Serena a ieşit şi l-a condamnat pe Ilie Năstase, dar totul mi se pare o prostie", a precizat Thomas Baden-Riess.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel