Scandal declanșat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Traseul "300 de scări", interzis pentru tranzitare

Mitropolia Moldovei și Bucovinei  a reuşit să scadalizeze populația  din zona Slănic Moldova. Reprezentanţii Bisericii au decis să-i amendeze pe cei care calcă în pădurea bisericii, pe traseul „300 de scări".

Mitropolia Moldovei și Bucovinei, condusă de ÎPS Teofan, a interzis accesul pe un traseu turistic cunoscut, potrivit adevărul.ro. Şefii Ocolului silvic bisericesc din Slănic Moldova au montat la intrarea pe celebrul traseu turistic „300 de scări" un panou prin care ameninţă cu amenzi pe oricine tranzitează pădurea. Măsura Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei este considerată de localnici și autorităţi ca fiind una ilegală.

Potrivit anunțului afișat la marginea pădurii, se  scrie că este interzis accesul pe traseul mpntan, iar cine nu respectă regula va fi sancţionat cu sume între 2.000 şi 5.000 de lei.

Citește și: Mitropolia Moldovei îl vrea pe Dumnezeu în Constituție

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei deţine în localitatea Slănic Moldova 1544,9 hectare de pădure. Oamenii protestează împotriva Bisericii Ortodoxe şi spun că aceasta a intrat ilegal în posesia pădurilor din Slănic Moldova. De altfel, un locuitor a început şi o campanie de mobilizare pe Facebook împotriva acestei măsuri a Mitropoliei Moldovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel