Șase persoane și-au pierdut viața astăzi în accidente rutiere, în România. Momente cumplite

Unsplash/ Lucian Alexe
Unsplash/ Lucian Alexe

Accidente mortale astăzi în România: În ultimul, o mamă a murit în mașina condusă de fiul său. 

Un tânăr a produs un accident în urma căruia a murit mama sa

Pe raza comunei Roma, conform ISU, s-a produs un accident rutier mortal. O mașină s-a răsturnat și dacă șoferul și unul din pasageri sunt în afara oricărui pericol, o femeie, chiar mama șoferului și-a pierdut viața. 

Femeia avea 45 de ani și era pasager pe bancheta din spate în momentul accidentului. Aceasta a fost scoasă de pompieri din mașină, având leziuni incompatibile cu viața. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, este fiul femeii. Al doilea pasager este tatăl șoferului. Cei doi au ieșit din mașină imediat după impact, teferi. Tânărul a fost condus la spital pentru îngrijiri de specialitate, tatăl său refuzând transportul la spital. 

”La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de descarcerare şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD. Aceştia au găsit autoturismul răsturnat pe cupolă, iar în interior, pe bancheta din spate, era o femeie. Soţul şi fiul acesteia, aflaţi în maşină în momentul producerii accidentului, au ieşit singuri din autoturism. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost scoasă din autovehicul de către pompieri. Aceasta avea leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul”, au precizat oficialii ISU.

Motociclist străin, mort pe Defileul Jiului

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Republica Cehă a fost rănit grav, miercuri după-amiază, după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe DN 66, în Defileul Jiului, decedând ulterior la spital, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din oraşul Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident cu victime pe DN 66.

"În urma deplasării la faţa locului şi din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că pe DN 66 Defileul-Jiului s-a produs o coliziune între o autoutilitară şi o motocicletă. În urma coliziunii, conducătorul motocicletei, un cetăţean ceh, de 43 de ani, a fost rănit grav, fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Aceeaşi sursă a precizat, ulterior, că victima a decedat la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe (ISU) Hunedoara informase că motociclistul rănit, găsit pe carosabil, a fost resuscitat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Petroşani. La faţa locului au intervenit echipaje SMURD şi ambulanţe din judeţele Hunedoara şi Gorj.

Pasager din taxi, mort în urma unui accident rutier

Un pasager aflat pe bancheta din spate a unui taxi a decedat într-un accident de circulaţie produs miercuri după-amiază, pe o stradă din municipiul Galaţi, în care au fost implicate trei autoturisme, informează IPJ Galaţi.

Poliţia Galaţi a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că la intersecţia străzii Morilor cu Mihai Eminescu a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată.

Poliţiştii Biroului Rutier Galaţi prezenţi la faţa locului au stabilit că o femeie de 24 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Morilor, drum prioritar, "a pătruns în intersecţie şi a intrat în impact cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 34 de ani, ce efectua transport de persoane în regim taxi".

"În urma impactului, autoturismul taxi s-a răsturnat pe carosabil şi a lovit un alt autoturism care circula din sens opus, care era condus de o femeie, cu vârsta de 44 de ani, din municipiul Galaţi. După producerea evenimentului rutier, un bărbat, aflat pe bancheta stânga spate din taxi, a rămas încarcerat, iar echipajele de descarcerare din cadrul I.S.U. Galaţi sosite la faţa locului au intervenit şi au extras această persoană. A fost preluat de echipajele medicale de la S.M.U.R.D. în stare de stop cardio-respirator şi i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul, fiind vorba de un bărbat cu vârsta de 67 de ani, din municipiul Galaţi", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Galaţi.

Toţi cei trei conducători auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri.

Doi morți într-un accident produs la ieșirea din Lumina spre Năvodari

Două persoane au murit şi patru au fost rănite într-un accident rutier petrecut, miercuri după-amiază, la ieşirea din localitatea Lumina către oraşul Năvodari, în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", pentru două persoane extrase dintre fiarele contorsionate de un echipaj de descarcerare, un bărbat de 55 de ani şi o femeie de 38 de ani, manevrele de resuscitare au fost zadarnice, fiind înregistrat decesul acestora.

Alte două victime, în stare de conştienţă, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în timp ce şoferul unuia dintre autoturisme şi cel al autotrenului au refuzat să fie duse la spital şi au fost asistate medicale la locul producerii accidentului.

Bărbat mort după un accident frontal

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a murit miercuri după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune frontală cu un autotren, pe DN 38, între localităţile Moviliţa şi Topraisar.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", autoturismul era intrat sub autotren, pentru scoaterea trupului şoferului dintre fiarele contorsionate fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi că pe DN 38, între localităţile Moviliţa şi Topraisar, s-a produs un accident rutier.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, şi un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 54 de ani, care circulau din sensuri opuse. În urma accidentului rutier, bărbatul de 61 de ani a decedat", se arată în comunicat.

Şoferul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Și acestea sunt doar accidentele mortale despre care s-a raportat, informația ajungând în presă. În plus, au avut loc și alte accidente, cu răniți grav. 

Sursă: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel