SALARIU medic Pufulete. Mircea Badea: Mi se pare de coșmar

Mircea Badea a reacționat după ce medicul Terente Pufulete a spus că salariul lui, după modificările fiscale, va scădea la jumătate.   

Comentariul a pornit de la postarea Oanei Dobre-Dimofte pe care o redăm în rândurile care urmează.

"El este Marian a.k.a Terente Pufulete... E prietenul meu încă din perioada liceului. Marian este medic specialist, specialitatea medicină de urgență. A avut gărzi în care a văzut 160-170 de oameni.

Marian a calcult că salariul lui o să scadă cam cu jumătate. "Ne bagă două gărzi în salariul de bază, ne taie toate sporurile, ne taie și din zilele de concediu pe care le avem acum. Colegii mei nu realizează ce li se întâmplă, deocamdată." Marian e în Piața Victoriei", a fost postarea Oanei Dobre-Dimofte care, prin puterea exemplului, chema oamenii în stradă, la protest.

Mircea Badea, la emisiunea "În gura presei", a explicat de ce speră ca apocalipsa propovăduită de medicul Terente Pufulete să se adeverească.

[citeste si]

"Din această postare, am reținut două lucruri: colegii domnului Pufulete, medic de urgență, nu își dau seama ce se întâmplă. El este singurul care și-a dat seama, dintre toți medicii. Am mai reținut că a calculat că îi scade salariul la jumătate. Eu sper din suflet că domnul Pufulete are dreptate și nu pentru că mi-ar plăcea mie să îi scadă lui salariul. Din partea mea, să câștige de zece ori mai mult decât acum.

Dar dacă nu îi va scădea salariul la jumătate, acest lucru ar însemna că domnul Pufulete este un pic prostovan. Mi se pare mult mai înspăimântătoare ipoteza în care un medic de medicină de urgență ar fi prostovan. Acest lucru mi se pare de coșmar pentru că medicul de urgență nu poate fi prostovan! Să mă gândesc că la Urgență lucrează un prostovan... asta este, pentru mine, înspăimântător. Și atunci, dintre două variante proaste, adică să îi scadă leafa domnului Pufulete, lucru din care rezultă că el a avut dreptate și este deștept, și varianta B în care lucrurile nu stau așa cum spune domnul Pufulete și atunci este un prostovan, prefer prima variantă. Sper că s-a înțeles ce am zis", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel