EXCLUSIV  Safari de șobolani în Sectorul 1. Viceprimarul Capitalei: Parcurile și spitalele sunt ale USR-ului! / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei, a vorbit despre situația parcurilor din Capitală, cu precădere a celor din Sectorul 1.

Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, a fost întrebat de Bogdan Chirieac despre situația din parcul Herăstrău în particular și situația din Sectorul 1 în general, pe fondul problemelor tot mai mari din această zonă a Bucureștiului.

„Parcul Herăstrău e măcelărit. Sectorul 1, care era pe vremea primarilor Chiliman și Tudorache emblema Capitalei. Doamna Clotilde Armand a reușit să facă safari de șobolani în Sectorul 1, cinste domniei sale, dar problema este că Parcul Herăstrău e o groapă de gunoi. Dacă mergem acum, zona de alee din jurul lacului este prăbușită. Ferească Dumnezeu ca un copil să cadă acolo!“, a spus Bogdan Chirieac.

„Noi, ca oameni politici, ne-am ales vocația și avem niște responsabilități. La începutul mandatului noi ne-am luat un angajament, PNL se va ocupa de transportul public și de problema traficului, pentru care sunt delegat de primarul general. USR-ul are și el delegate, parcuri și spitale. Este o problemă!“, a spus Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei.

„Aoleu! Adevărul e că au reușit să desființeze și parcurile, și spitalele, ceea ce e un merit al nostru!“, a completat Bogdan Chirieac.

„Cred că primarul general ar trebui să se aplece mai mult pe ceea ce se întâmplă la nivelul parcurilor din municipiul București și dacă celui care îi delegi un atribut nu-și duce la îndeplinire atributul, fie i-l iei și îl duci tu la îndeplinire, fie i-l dai altcuiva. Nu este culpa primarului de ce arată parcul așa.“, a replicat viceprimarul.

„Dar USR este foarte mulțumit pentru chestia asta“, a spus Bogdan Chirieac.

„Să vedem dacă în 2024 și cetățenii vor fi la fel de mulțumiți!“, a completat Stelian Bujduveanu.

„Eu cred că da! Eu votez Clotilde Armand cu 2 mâini. Faptul că a reușit să transforme Sectorul 1 aproape în Gaza dovedește multă voință și putere de caracter“, a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel